Napiš

Napiš

Napiš o mně báseň
prý na to máš vlohy
o tom jaká já jsem
ať to není strohý
dej do toho vášeň
jak mám dlouhý nohy


a o tom jakou mám hezkou duši
že nejsem jenom ta další v řadě
jak krásný úsměv mi kdosi ušil
zářím jak slunce na vinohradě


jak máš v břiše motýly
jak líbat mě chceš na šíji
jak nedám ti svou košili
jak ze mě jednou zešílíš


že nikdy nebudu v tvém objetí
svět je složitý kopce jsou výše
a že i když uběhnou staletí
mne celou v tvé básni nepopíšeš

Autor Provázek83, 26.05.2023
Přečteno 102x
Tipy 5
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí