Válečníkův sen

Válečníkův sen

Spanilá královno předchozích svítání,
zřejmě Vás miluji, aniž bych chtěl,
dnes už mi nebylo dopřáno vítání,
i tak jsem dostal snad víc než jsem směl.

Nejvyšší výsosti díky za poznání,
nebyl jsem hoden snad ani pohledu,
teď díky Vám vánek Láskou zavání,
a já právě pro Vás vyhrávat dovedu.

Má paní prosím vás, omluvte slabotu,
vím že jsem válečník, neměl bych milovat,
však za váš polibek, krásu a dobrotu,
mohu teď třeba jen za Lásku bojovat.

Spanilá královno předchozích svítání,
měl jsem Vás ve snu co snad se mi zdál,
přišla jste ke mně v tom života plýtvání,
byla jste Valkýra a já zase stál.
Autor Křemen, 26.05.2023
Přečteno 93x
Tipy 5
Poslední tipující: Aramgad, šerý, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí