Řádky v popelu

Řádky v popelu

Psal jsem ti dopis a nevím kam poslat ho,
tak jsem vzal na pomoc od krbu křesadlo,
ať popel odnese psaní k tvým dlaním,
hned jak jím proletí tak půjdu za ním.

Napsal jsem báseň snad nejlepší v životě,
jen o tvých očích, lásce a ochotě,
a smál jsem se snad na celé kolo,
ten popel hledá a nemá koho.

Pak z prachu popela sebral jsem vzpomínky,
všechny je raději nasypal do jímky,
ať nečte nikdo co nemáš ty ke čtení,
protože to už vůbec nic nezmění.
Autor Křemen, 27.05.2023
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Marťas9, mkinka, Sonador, šerý, Frr, ukrytá v máku
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rádo se stalo.

28.05.2023 08:13:19 | mkinka

To je dobré.

27.05.2023 05:37:49 | mkinka

Děkuji

27.05.2023 23:16:21 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí