Ty

Ty

Pokaždý

Je těžký se Ti dívat do vočí
Se mi hlava děsně zatočí

Pokaždý

Usmíváš se na lidi kolem
Jedno jestli trpaslík nebo golem

Pokaždý

Vlasy Ti na ramena padaj
Ty křivky mi tepovku zvedaj

Pokaždý

Tvoje vůně mámí smysly
Jeden pak myslí na nesmysly

Navždy

Ukázalas mi kde je moje místo
Ne není to u Tebe nikde blízko
Autor paradaj, 30.05.2023
Přečteno 138x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i to se někdy stává

31.05.2023 23:36:46 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí