Když je život pěkná pakárna pomůže jen skládanka

Když je život pěkná pakárna pomůže jen skládanka

Anotace: Ani nevím co bych k tomu chtěl říct jen že svůj život bych mohl žít líp ale to už je na vás, pro vás, jaká to bude slast:)

Když život s tebou zacloumá,
tak tvůj mozek vykoumá,
jen jednu věc nejhorší,
která vůbec nic neřeší,
smrt přijde jednou sama,
aniž by vzkaz zanechala,
bílá, černá jenom správná,
nikdy si nevybírá,
přes propast ty přejít musíš,
ze smrtí se pak smíříš,
je hluboká a plná křiků,
zkus to přejít bez ostychu,
nikdo to však nedokáže,
protože jsme jenom lidi,
co poruší svoje sliby,
samý smích a sranda kolem,
ale když se přijede z pohřebním vozem,
nikdo nechce zodpovědnost nést,
strach se je snaží svést,
často stojím sám,
má slečna stojí opodál,
ztrací se mi v temnotě,
když já jsem ve své samotě,
strašně mi tím ubližuje,
kdo se do mě vžije?
Myslíte si, že alkohol vše řeší?
Že vylečí vaše bolesti?
To není lék pro nikoho,
ani pro mě, ani kolo,
čas pomalu utíká,
chyťte toho čoklíka,
který nese moje štěstí,
a to už něco věstí,
nechci se jí vzdát,
páč jí mám fakt rád...
Autor Orteghous, 27.03.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příliš dlouhé, příliš říkankové, nemá to náboj ani se to nestupňuje, chybí poetický nádech, rým AABB to také nezvedne, ani se mi nechce dávat procenta, třeba příště, až to vylepšíš:)

27.03.2007 19:36:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí