Dimenze

Dimenze

2023

Mlčení odívá se zlatem anebo kráčí beze všeho samo;

to jen kůže skrývá jen to jedno, o čem svět a nikdo neví. 

Dvě dimenze, obaly kolem mého já - možná i života

V kontaktu se světem je první, plná úsměvů a barev,

další ze snů upředena je, v hlubinách oceánu a v dálkách hvězdných mlhovin

První dotýká se jeho světa, kůži i náklonností, druhá spojená je s tebou,

jen mé srdce to ví -  tluče nahlas, zprávu předat chce, když s tebou hovořím.

Ale rty mé tajemství nevyzradí. Možná by měly - zmůžou ale slova něco? 

Propojí hvědy a otřesou světem nebo vnitřní vesmír změní v okamžiku v prach?

Nebo má být má láska k tobě navždy v inkoustu uvěžněná? 

Autor Dáma z kavárny, 01.06.2023
Přečteno 129x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí