Polibky nikdy nelžou

Polibky nikdy nelžou

Anotace: ...

Polibky nikdy nelžou,

vždycky za nás pravdu poví

Můžeš utíkat, jestli chceš,

ale můžeš se schovat

Je to pravda a nezeptáš se,

proč polibky nikdy nelžou,

vždy Tě prozradí

 

Emoce přicházejí a odcházejí,

vítr je odvane někam dál

Občas se bouřka přižene,

pak náhle zmizí

Emoce kolem nás víří,

nevíme, kdy přesně v nás udeří

 

Pak vidíš sebe a mě,

k nebezpečné zóně se přibližujeme,

kam vstoupit jen my dva smíme

Ukaž mi, jak z ní uniknout,

teď mi pověz měla bych zůstat nebo jít?

 

Když mě políbíš,

jsi vše, co mi v mém životě chybělo

Snažím se zpomalit,

ale moje srdce neposlouchá,

uvnitř mě to trhá,

celá země se otřese

 

Cítím spěch,

ale bojím se, že by mě to mohlo zničit

Zkouším běžet, ale není,

kde se schovat,

protože polibky nikdy nelžou

 

Šeptáš mi do ucha sladká slovíčka,

jsou to Tvá upřímná slova,

protože krásná a něžná slůvka

můžou říznout jako nůž

 

Nejsem ničí šašek ani klaun,

přetvářka není můj styl

Hraji svými vlastními pravidly,

dvakrát si rozmysli

než vstoupíš do mého života

 

 

Autor Misha, 01.06.2023
Přečteno 148x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

20.06.2023 21:03:54 | mkinka

děkuji za návštěvu:-)

20.06.2023 21:05:37 | Misha

Rádo se stalo.

20.06.2023 21:07:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí