Než jsem Tě poznala

Než jsem Tě poznala

Anotace: ...

Vzal si mé srdce do svých dlaní,

na první  pohled jsi poznal,

že je zaplněno Láskou

Ta Láska, co v něm byla skryta,

spala věčnost snad

a Tvým příchodem byla znovu probuzena

 

Než jsi mi vstoupil do života,

byla jsem opuštěnou ženou,

která u nikoho nenalezla žádné pochopení

Nikdo mi nenabídl tolik Lásky jako Ty

 

Než jsem Tě poznala,

mnoho románů jsem přečetla o tom,

jak se žena zamiluje do muže

a já jsem o tom tiše snila

 

Měla jsem na několik způsobů zlomené srdce,

pokaždé amor zasáhl ty nepravé,

kteří moji Lásku svrhli do hluboké propasti

 

Na dlouhé roky byla hluboce pohřbená,

nikdo ji nedokázal k životu vzkřísit

až se vše s Tvým příchodem změnilo

 

Než jsem Tě poznala,

ze mne samotářka stala se,

mé společníky knihy tvořily

 

Už spolu tahneme sedmý rok,

cítím, že jsme si blíž než dřív

Hodně jsme toho spolu prožili,

nedávno se mezi námi silná bouřka přehnala,

ale vše jsem překonali

 

 

 

Autor Misha, 04.06.2023
Přečteno 134x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Ondra, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí