Světlo z hvězd

Světlo z hvězd

Odraz lesku snů od hvězd píše,
do kůry srdce příběh náš.
Já stále dolévám nám do snů číše,
bys pila dřív než usínáš.

Pak setřem slzy noci z trávy,
kde v perlách noční obrazy se ztrácí.
Za chvíli den zas dojde svojí slávy,
byť nedostal žádný dopis zvací.

Jen to písmo zůstává dál v nás,
a večer budem znovu psát.
Tmy večer nemusíš se nikdy bát,
v ní snem bych se ti já chtěl stát
Autor petrzal, 06.06.2023
Přečteno 132x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Frr, šerý, Stanislav32, Koala, Marťas9, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

29.02.2024 07:46:59 | mkinka

Pěkný, má to něco do sebe...

06.06.2023 19:31:16 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí