Chtěla bych..

Chtěla bych..

Anotace: Splň mi lásko mé představy, jak Tě mít, nejde mi do hlavy. Kamarád a možná trochu víc, pomoz mi má lásko, jak to říct.

Chtěla bych,
aby se mě dotkly Tvé silné paže,
neříkat nic a
cítit se pak blaze.

Chtěla bych,
líbat Tvé rty veselé,
přemluvit k neřestem,
srdce Tvé nesmělé.

Chtěla bych,
dotknout se Tvých vlasů,
být s Tebou
a mít spoustu času.

Chtěla bych,
lásko má Ti šeptat,
držet Tě
a třeba trochu lechtat.

Chtěla bych,
spočinout Ti v náruči,
stokrát říct ne
a jednou si poručit.

Chtěla bych,
dřív než touha zmizí,
milovat Tvé srdce,
dosud cizí.
Autor grázlík, 27.03.2007
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

tak tohleto bych taky velmi ráda ....krásna co víc říct ...

09.04.2007 22:38:00 | Pika

Ta je tak krásná, jednoduchá a výstižná ... Až slza ukápla!

29.03.2007 23:33:00 | Poupi

dík teda:))) láskobásnířko:)

27.03.2007 20:46:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí