Vlak

Vlak

Anotace: Nalož do vlaku harampádí,všechno,co jsme kdy měli rádi a pošli to pryč daleko.Nalož do vlaku harampádí,ať nás minulost nenavádí,prožít zas lásku prokletou.A pevně se drž hlavně madla,zas bude dobře uvidíš,minulost včera právě padla,vlakemČ.5jela pryč

Taky se bojíš probuzení,
že se zas s ránem všechno změní
a Ty zůstaneš zas sám?
Taky se bojíš probuzení
a přemýšlíš už za setmění,
co budeš dělat dál?

Taky se bojíš, co bude ráno,
až budeš míti odestláno
a slunce vkročí do dveří?
Taky se bojíš, co bude ráno,
zda-li Ti ještě bude přáno,
uzavřít s láskou příměří?

A možná, že už máš strach večer,
stokrát si na kolenou klečel,
vrásky na tváři počítal.
A možná, že už máš strach večer,
třeba si tajně občas brečel
a znovu si vše vyčítal.

Musím Tě zklidnit lásko moje,
mé srdce chce být jenom Tvoje
a přesto taky myslím tak.
Musím Tě zklidnit lásko moje,
že takhle v světě právě to je
a stěží stopneme ten vlak.
Autor grázlík, 27.03.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásná myšlenka - život jako rozjetý vlak ... Jen se nebát naskočit! ...

29.03.2007 23:38:00 | Poupi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí