Láska a její chování

Láska a její chování

Anotace: Tím bych chtěl jen jemně osvětlit jak má duše to vidí a prosím o vaše komentáře:)

Tebe já jsem objevila,
do tebe já se vžila,
připadals mi jako dobrý cil,
tebe ještě nikdo neranil,
já jsem ja chlad,
ale dokážu rozehřát,
jsem jak pana nebo orel,
co jsi na minci viděl,
dokážu být smrtící,
ale také lečící,
dokážu Vám všem,
že smutek odešel,
jsem jak hvězda na nebi,
na kterou se někdo zahledí,
dokážu být taky sluncem,
přeci dávat život všem,
kdo si to zaslouží,
a také se nesouží,
jsem jak lékař, který nemoc dokáže vyléčit,
chceš se o tom přesvědčit?
Dokážu ti všechno splnit,
stačí ve mě pevně věřit,
zklamat to já také dokážu,
s ničím já se nemažu,
nezůstávám tam kde prší
a všechno se pak zmrší,
dokážu také kytkou býti,
kterou musíš zalívati,
aby rostla do krásy,
a zahnala nečasy,
já jsem tu už když země vznikla,
ale do mé postaty jsi ještě nepronikla,
ukážu ti co si můžeš uzmouti,
ale když si vemeš víc tak mě zarmoutíš,
nejsem tu jen pro srandu,
mám také svojí náladu,
časem poznáš, kdy si chci hrát,
v té chvíli si můžeš něco přát,
pokud na mě budeš tlačit hodně,
odejdu s pohromou povodně.
Dokážu také truhly štěstí otevřít,
ale prosím poklad nezničit,
je křehký jak tvoje duše,
je jak šíp který vystřelíš z kuše,
který zapíchnul se do srdce Nikolce...
Autor Orteghous, 27.03.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí