Cítit se zas žlutě

Cítit se zas žlutě

Pole plný slunečnic
A v hlavě? V hlavě jenom zmatek
Neboj se však zhola nic
Jsem od přírody stratég

Okvětní lístky spočítám
Zeptám se, zda to ještě bolí
Zbytky smutku polykám
Už necítím, zda po mém boku stojí

Již lístkům nepokládám otázku
Raděj nechám všechny květy zhojit
Vzpomínky uložím do jednoho obrázku
Nemíním dále tuhle bolest kojit
Autor Ho visto cadere una stella, 18.06.2023
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Marten, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný odpich.*
Vítej u nás.

18.06.2023 22:49:19 | šerý

Zajímavá přezdívka i báseň. Slunečnice pěstuji pravidelně

18.06.2023 21:08:58 | Vycpávačka

Vítej nám na Literu-přeji Ti "Bueno Camino" na poutě zdejší pahorkatinou** :-D*

18.06.2023 18:56:20 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí