Na doraz!

Na doraz!

Anotace: Tak tohle je naše společná básnička, Největší zásluhu má Zituška. Mám ji moc rád. Hodnoťte prosím, komentujte...

Na doraz!

Každý začátek je těžký.
Jak říct, že jsi pěkná,
jsi hezký.
Pokaždé láska je nová víra,
říkáš si,mám ji rád,
nebo vzala mě jen sebou
magická síla?

Sním si tak tiše jenom s tebou,
V hlavě se moje myšlenky perou,
Jsi jako deštík, jak rozkvetlý sad,
Ty moje lásko,já tě mám rád.

Jak prázdná může být tvá duše,
když jarní deštík, padá k zemi?

Jsem osamělý mezi stromy,
má ústa nemluví-jsou němý.
Prý dávaj sílu srdci co bolí,
když se k nim s láskou milenci skloní.

Jaro má vůbec zvláštní ráz,
tak žijme prosím na doraz!

Společná práce
Mirek a Zita
Autor Diablek, 27.03.2007
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Když už chceš hodnocení - někde trochu kulhají rýmy,ale jinak hezké.

28.03.2007 08:44:00 | miela

Mislim Mirku ,ze se nam basnicka velice povedla, jiste nebyla posledni , urcite je to moc mile zpestreni. Moc Ti dekuji. Z.

27.03.2007 23:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí