Nemám odvahu

Nemám odvahu

Anotace: :(

Chtěl bych, ale nemám odvahu
prostoupit život tvůj
vstoupit do tvého příběhu
zastav se, otoč se, stůj!
Jsou dny smutné v beztvarosti
zápraží prázdné bez ducha
chceme jen podlehnout jinakosti
než nás život rozkuchá.
V dálavách světa mé srdce dlí
najdeš ho pokud budeš chtít
spolu bychom životem šli
dokud se dá ještě žít.

Autor Ďábel sám, 22.06.2023
Přečteno 90x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Jan Kacíř, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí