Utečeme

Utečeme

Anotace: :)

Utečeme spolu někam za humna
kde nejsou oči lačných pranýřníků
pokud je naše láska vzájemná
nebude život bez trvalých vzlyků.

Utečeme spolu do pohádek
kde dobro stále nad zlem vítězí
kde nevládne chaos ani zmatek
a nikdo nás ničím stále neděsí.

Utečeme spolu do teplých krajin
kde zima nedává smrti polibek
kde mé polibky se do tvých vsají
a nikdo nemusí nosit náhubek.

Utečeme spolu tak jak jsme tu
bez těžkostí a svazků minulosti
snad najdeme v sobě ještě ochotu
rozpoutat se ze strnulosti.

Utečeme spolu než bude pozdě
a temná mračna zahalí cesty
my uvízneme v neútulném hnízdě
a jako chmýří odvane se štěstí.

Utečeme?

Autor Ďábel sám, 23.06.2023
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Marry31, kozorožka, Marťas9
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych utekla, třeba hned

23.06.2023 10:32:11 | Marry31

..ale je to těžký, viď?
stále vláčíme svůj kříž
až do konce svých dnů

26.06.2023 07:51:48 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí