Od tohoto okamžiku

Od tohoto okamžiku

Anotace: ...

Nepředstírej, že je Ti líto,

jak moje city zraňuješ,

ale pak si uvědomíš,

jakou jsi mi bolest způsobil

 

Kvůli Tobě dýchat přestávám,

ke svému přežití Tě potřebuji

a teď mě poslouchej

 

Neumím si život bez Tvé lásky představit,

i kdyby trvala věčnost

Přeci jen naše láska neumírá,

jako růže bez trnů rozkvétá

 

Nech mě se ve Tvé lásce topit,

pokaždé se snažím z ní vynořit,

Ty jsi můj zachránce

Potřebuji další životní linku,

která nás posune dál

 

Ty jsi moje láska,

můj nejlepší přítel,

navěky věků Ti slibuji,

že Tě budu milovat

 

Od tohoto okamžiku,

s Tebou chci sdílet svůj život,

do Tvých rukou ho vkládám

 

Od tohoto okamžiku,

je má láska nesmrtelná,

protože ji nemůže nikdo zničit

Autor Misha, 24.06.2023
Přečteno 104x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Frr, Psavec, zde.neck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí