Jsi úžasná

Jsi úžasná

Anotace: Pro Tebe Leni, neb jsi úžasné děvče a krásná žena

v Brně dne 28.6.2023 čas 00:00 - 01:30

Jsi úžasná

V hlavě Tě mám
mé srdce po tobě touží
v myšlenkách s tebou jsem
děvče rozmilé.

V ruku v ruce
s tebou jít dál
lesem v mechu a kapradím
sluncem jež je nad námi
v korunách stromů schovaný

odrazy slunečních paprsků
stíny ve stínech
jež s námi kráčejí v odrazech
kolem vody rybníku či potoku.

V ruku v ruce
dvou polibků
jež se v jeden spojí
mé srdce po tobě touží
jak jsi úžasná Leni.

Přes zadek tě plácnu
ty se neohradíš
úsměvem mi sdělíš
že mám být jemný, něžný

zády se ke mně neotočíš
jen mi pusu vrazíš
a né ledajakou
prostě pořádnou.

Krásně se ke mně tulíš
něžně mi do očí koukáš
své rty špulíš
je nám spolu krásně.

Cestou necestou
ať už lesní či polňačkou
přírodou jež je kolem nás
rybníkem či loukou
jež je plná květeny či hmyzu
kolem nás.

Při procházce s tebou
v ruku v ruce
ať už kolem hřbitova
jakkoliv to morbidně zní
či kolem rybníku s rákosím
slova jdou za sebou
jako naše kroky cestou klikatou.

Leni
děvče úžasný, rozverný
v objetí s tebou
něžných polibků
s odrazem hladiny
v pouto nás pojí
tlukot našich srdcí.
Autor JarekBrnoCz, 28.06.2023
Přečteno 161x
Tipy 1
Poslední tipující: čertííík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska vždy zaslouží TIP:0*)

29.06.2023 22:52:15 | čertííík

Děkuji :-)

09.09.2023 18:21:57 | JarekBrnoCz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí