Jsem ....

Jsem ....

Anotace: jsem otrok svého těla

Jsem otrok svého těla
jsem míň než by jsi chtěla
jsem vězeň tvého okamžiku
ozvěnou tvých sametových hříchů
jsem slaná kapka na tvém těle
jsem slovem co rozechvěje
jsem dotekem co přehluší
všechny tvé splíny na duši

jsem poslední tvá skrytá touha
přelud a chtíčů věrný slouha
jsem poslední i z posledních
co chce tě mít i pro tvůj smích
i pro tvůj pláč když smutná jsi
chci líbat tě zas na vlasy
jsem vězeň a Ty má cela
já chtěl jsem i Ty jsi chtěla
Autor kroužek, 28.03.2007
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...

27.07.2007 19:24:00 | zzlatý

Nádherné uvěznění dvou a nádherná báseň.

28.03.2007 09:27:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí