Obraz

Obraz

Anotace: Mezi řádky 2023

Tolikrát nespím
a hladím barvy.
Sílu i život z larvy.

Čekám až vylétnu jako motýl
a budu barevná.
Duše čaruje
a chce být i v noci půvabná.

Hajej sne v ukolébavce
a v růžovém zátiší.
Špičky pomalu cupitají.

Pohádky dají jas z šedi.
Malíř a malířka
v jeden sen splývají.
Noc procitá v taji.
Miluji city a něhu.
Pusu, o tu si říci mohu.
Dobrou noc,
než poslední hvězda bude v tahu.
Autor mkinka, 30.06.2023
Přečteno 129x
Tipy 26
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Stanislav32, Misha, Jeněcovevzduchukrásného, jort1, Kan, Ondra, Penemue, Pablo Kral, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsme na tahu ...
Sami v sobě
Do svítání
Na šachovnici osudu ...
***
Alespoň závan svěžího větru
Klíčovou dírkou cítím.
***
Krásné dílko ** Jíťo.

30.06.2023 08:59:31 | Fialový metal

Děkuji, Vašku.

30.06.2023 09:00:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí