Kukačka

Kukačka

Anotace: Mezi řádky 2023

Bylo milé počasí
a my šli mezi stromy.
Vzpomínky uvnitř klábosí
i jitro dělá divy.

Já vím, že je den jiný,
ale kukačka zas kvílí
a srdce je u milování.

Spojené ruce,
splněná touha.

Řekni, že to nebylo naposled.
Brečím a cítím křeč.

Stýská se mi.
Láska je hlavolam,
na který neznám odpověď.

Kuká kukačka a příroda hladí.
Čas utekl mezi jahody.
Ticho a z dálky tikají jen hodiny.

Mlha místo rozkoše.
Naše cesta těká bez retuše.

Kde jsi lásko?
Kráčím ve stavu beztíže.


Opět sama ve své ulitě.
Autor mkinka, 08.07.2023
Přečteno 99x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Jan Kacíř, jort1, Marťas9, Marten, kudlankaW, Psavec, Frr, Stanislav32, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas s Marťas. "Láska je hlavolam" - zajímavá věta...

12.07.2023 15:13:21 | Koala

Děkuji, Koalo.

12.07.2023 15:30:30 | mkinka

Vydrž holka, výdrž.... Objeví se

09.07.2023 15:13:06 | Marťas9

Moc děkuji.

09.07.2023 17:53:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí