Její oči, dvojitý agent

Její oči, dvojitý agent

Vidím Tvoje oči,
jak se mysticky vynořují z noci.
Koukají na mě,
a já se tak bojím méně.

Říkají: „pojď za námi,
provedeme Tě tmou.
Až projdeš temnotou,
bude ona k mání.

Vzpomínáme si,
jak se rty pod námi usmívaly.
A my s nimi měli štěstí fúzi,
když jsi vstupoval do její mysli.

Vzpomínáme si,
na něžné tělotřesení,
jak se cítila ve Tvé moci,
když vaše ruce došly k spojení.

Jen pojď..."

Nerad ve Tvých očích vidím stesk,
tak jdu za nimi a hledám si k Tobě cestu,
společně způsobíme nový lásky třesk,
až se naše rty dotknou v štěstí manifestu.

Počkej na mě, já přijdu...
Autor Don Darko, 09.07.2023
Přečteno 76x
Tipy 2
Poslední tipující: Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí