Stávka na city

Stávka na city

Tak ptám se do prázdna kde jsi ty?

Když vyhlásil jsem stávku na city.

 

Bez lásky a napořád,

tak přesně jak to mám rád.

 

Pro kousek vášně šel bych kdysi na střechy paneláku

utíkal pro ni podél míjejíchích se vlaků.

 

Teď už každý žijeme v jiném časovém pásmu,

tak raději k té naivní představě zhasnu.

Autor Anety poetry, 09.07.2023
Přečteno 108x
Tipy 6
Poslední tipující: nehledaná, martinaV, mkinka, Frr, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí