Ztracené iluze

Ztracené iluze

Anotace: nevim jak to okomentovat, asi jak se cítíte když vás pomalu iluze opuoštějí

Chtěla bych milovat,
nemám koho,
ty si mi odešel,
daleko.

Chtěla bych snít,
ale už nemám o čem,
ale ten můj sen byl ztracen,
odvlečen.

Chtěla bych se radovat,
nemám z čeho,
můj smutek a žal,
se prohloubili.

Chtěla bych žít,
ale nemám proč,
mé sny v dály,
uprchli.

A ať se snažím jak můžu,
cítím se dně,
zapomenout tak nemůžu,
na mé vysněné iluze,
jen na ně.
Autor allenie_eve, 28.03.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné, výstižné!

28.03.2007 17:35:00 | RECESISTKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí