Neuvěřitelná

Neuvěřitelná

Byla moc nádherná, měl jsem ji rád,
nechtěl jsem jíst, ani jít spát,
chtěl jsem být s ní a moc mi chyběla,
přinesla štěstí a obrovská břemena.

Byla tak krásně neuvěřitelná,
že až s ní zjistil, jsem, co že to znamená.
Byl jsem rád sní a když se mnou byla,
rád jsem jí objímal když právě snila…

Však když jsem byl v samotě, změnila cítění,
její svět pro můj se nikdy snad nezmění,
a nemohu věřit té co je k neuvěření,
neb ona mě zničí ale nepozmění.
Autor Křemen, 11.07.2023
Přečteno 114x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Psavec, Sonador, Penemue, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamilovanost je v lásce těžká. Hodně pěkná báseň.

02.08.2023 00:16:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí