Dívám se na hvězdy

Dívám se na hvězdy

Anotace: Mezi řádky 2023

Ještě svítí lampy
a je po půlnoci.
Oči blankytem kráčí
a hledám , co tančí.

Jak věděla jsi,
kdy mám narozeniny?
V hlavě to zvučí.
Minulost drnčí.


Dívám se sama na hvězdy.
Počítám místa,
kde nejsi Ty.

Miluji Tě a navždycky.
Jako sny, co žijí.
I tep srdcí
mluví pravou nocí.

Promluv a myšlenky vrní.
Píšeme kapitolu.
Sto první.
Ale nikdy poslední.

Padá hvězda.
Přej si nové zalíbení.
I pohádky Šeherezády.
S dechem kladrubských koní.
Autor mkinka, 12.07.2023
Přečteno 92x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, jort1, Iva Husárková, Misha, Stanislav32, Marry31, Žluťák, Fialový metal, Ondra, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Když myšlenky vrní,tak je vše v pořádku.....Ji./úsměv/

13.07.2023 21:40:08 | jitoush

Děkuji, Jituško.

14.07.2023 07:28:59 | mkinka

vrní a vrní

13.07.2023 08:57:42 | jort1

Děkuji moc.

13.07.2023 09:58:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí