Lásce

Lásce

Anotace: Mezi řádky 2023

Hladím, jak umím,
ať nebolí i není splín.

Ty objímáš a oči otvíráš.
Okamžik rána a ještě zíváš.

Mezi ňadry verš hledáš.
Můj úsměv vřelý máš.

S námi plane uvědomění,
že nejsme sami
i je nám příběh známý.

Rád i ráda hřeje nás.
Hrátky atmosféry
i polibky stratosféry.
V nás abeceda něhy.

Ty a city dávno vědí.
Milujme se.
Andělé nám přejí.

Buďme vlastní orchideí.
I kytky nám požehnají.

Lásce, co žije navěky
jako proud řeky
a rozdává i na břehy.

Vzpomínám si na poslední milování.
Tak už mě zmáčkni, medvídku
a řekneme si ranní pohádku.
Autor mkinka, 13.07.2023
Přečteno 112x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, Psavec, Kubíno, Ondra, jort1, kozorožka, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky zamilovaná...

12.09.2023 16:24:31 | Koala

Moc děkuji

12.09.2023 16:28:37 | mkinka

V abecedě ... hledám ráno řádky.
***
Ať se Ti daří Jíťo.

13.07.2023 08:37:45 | Fialový metal

Děkuji.

13.07.2023 08:38:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí