Svatební I.

Svatební I.

Anotace: Básničkový deníček 3

Až tiché ano ze rtů Ti splyne,

píseň svatební nám bude znít,

věř, že láska má Ti napořád zůstane,

jen s Tebou chci životem jít

 

Dávám Ti srdce a věrnou lásku,

Ty vracíš mi vše, co dávám Ti já

Společně půjdeme životní stezkou,

Ty budeš můj a já budu Tvá

 

Jak ty mně, tak já Tobě,

věrni si buďme v každé době

Jeden druhého si važme,

stále žít s láskou se snažme

 

Ať náš den svatební,

kdy dvě srdce jako jedno zní,

počátkem je šťastné pouti

Ať nikdo nikam nezabloudí,

ať půjdeme dálnicí či pěšinou,

buďme si stále oporou

 

V dobrém i ve zlém,

v nemoci i ve zdraví,

v bohatství i chudobě,

jsme složili ten slib,

jenž nikdy neporušíme

 

Slibuji, že s Tebou se budu smát,

plakat i stárnout

Budu Tě navždy milovat,

ať budeme spolu, nebo bez sebe

 

Slibuji, že Tě ve Tvých snech podpořím,

respektuji to, v čem se lišíme

Zbožňuji Tě celým svým srdcem a vášní,

kterou lze sdělit pouze polibky,

pohledy a roky dobrodružství po Tvém boku

 

Láska je největší dar,

buďme navždy šťastný pár

 

https://m.youtube.com/watch?v=PeMzNJnH2Ps&feature=youtu.be

 

Autor Misha, 15.07.2023
Přečteno 96x
Tipy 8
Poslední tipující: Ondra, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí je důležité v lásce. Chválím.

15.07.2023 20:25:32 | mkinka

jak se zpívá v jedné písni štěstí je krásná věc:-)

15.07.2023 21:48:39 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí