Polibky v probuzení

Polibky v probuzení

Dlaně se spojují v jediné vteřině,
ukryty světu v teple a peřině,
polibky, chvění a doteky,
ukryty od světa do deky.

Hodiny mění se ve chvíle,
všechny ty co spolu sdílíme.
Vteřiny ukryté ve spánku,
dávají do snů nám pozvánku.

Pak jediné polibky v probuzení,
snad dávají nám srozumění,
dávají ráno při západu,
dávají zítřka a nápadu.
Autor Křemen, 19.07.2023
Přečteno 112x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Marťas9, Vivien, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a křehké.

02.08.2023 00:14:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí