Ještě ne

Ještě ne

Můj dopis nekončí uprostřed věty,
ještě jsem ti trhal květy,
ještě jsem ti verše psal,
ještě jsem tě nepoznal.

Má píseň má ještě sloku,
vychází do konce roku,
vychází mi z tepu, z žil,
ještě jsem tě neprožil.

Má báseň má ještě rýmy,
ještě nejsme mezi svými,
ještě držím tvojí dlaň,
co se má stát, to se staň.
Autor Křemen, 20.07.2023
Přečteno 100x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, šerý, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné.

02.08.2023 00:14:04 | mkinka

Moc hezká

21.07.2023 19:34:08 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí