Usni mi v náručí

Usni mi v náručí

Usni mi na chvilku, usni mi v náručí,
jen si nech zdát, to co ti sen poručí.
Usni mi na chvíli pod jednou peřinou,
obdař mě hodinou, minutou, vteřinou.

Usni mi na chvíli, usni v mém objetí,
vždyť to nic nebere, jen to tak proletí.
Usni mi na chvilku, nech si zdát sen,
já budu šťastný, já budu ten,
kdo drží tě v objetí hned jak se vzbudíš,
kdy líbáš mé rty, ale nepromluvíš.
Autor Křemen, 22.07.2023
Přečteno 116x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, kozorožka, Žluťák, Stanislav32, Marťas9, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.

02.08.2023 00:13:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí