POSLOUCHEJ

POSLOUCHEJ

Anotace: POSLOUCHEJ.... Jen poslouchej....

Poslouchej... Musím ti říct,

Poslouchej... Já miluji tě čím dál víc.

Poslouchej... Já utápím se ve tvých očích,

Poslouchej... každý den je plno důvodů k tomu plných.

 

 

Poslouchej... Já přeji si být s tebou navždy,

Poslouchej... Já a ty, sen můj, nejhlubší tužby.

Poslouchej... Spolu překoname nemožné,

Poslouchej... Spolu prozkoumame místa tajemné.

 

 

Poslouchej... S tebou je život dobrodružství,

Poslouchej... Život s tebou je plný radostí.

Poslouchej... Ačkoli je někdy i těžký,

Poslouchej... To zlý nikdy nepřekoná to hezký.

 

Poslouchej... Já už milovat Chci tebe jen,

Poslouchej... Spolu navždy, já a ty do smrti dožijem

 

Autor ToxicVerun, 23.07.2023
Přečteno 126x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, o3_gambit, Misha, Psavec, Koala, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

23.10.2023 18:35:14 | mkinka

přečetl jsem...moc pěkná:-)

23.10.2023 18:02:08 | o3_gambit

Moc moc děkuji za hezký komentář

23.10.2023 18:30:35 | ToxicVerun

Rád jsem si poslechnul tuto "zamilovánku".
V posledním slově si hoď háček nad z. A snad bych v posledním řádku první sloky změnil jedno ze slov "plno - plných", jestli to tedy není záměr...

23.07.2023 19:26:05 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí