Zastrčená báseň

Zastrčená báseň

Anotace: -

V čase, keď mocnejú stromy, listy, kvety,
keď vtáctvo spieva pri otvorenom okne,
keď človek s prírodou je spätí
moja tvár v slzách mokne.

Keď v ľuďoch ľúbosť hneď sa vznieti
a túžiš po nežnom dotyku
každý k milej letí
ja čupím v zastrčenom kútiku.

Prečo sa takto súžim
srdce mám plné zlosti
po láske vrelo túžim
netešia ma stromy, kvety ani listy.

Autor IronDodo, 24.07.2023
Přečteno 73x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Kan, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí