Pálí, pálíš, pálíme

Pálí, pálíš, pálíme

Anotace: Na pláži?

Jsem slabý,
jako pták na vlnách větru musím se vznášet,
a jsem tak slabý,
jako břeh neustálý příboj vln musím snášet,
a přeci, jsem tak slabý.
Jako dřevo v ohni prohrávám marný boj,
jsem přeci slabý,
když koutkem oka spatřím tvých vlasů roj.
A teď tu sedím, sluncem pálen do běla,
písky horké jako rtuť,
kdybys jen lásko věděla,
jakou mám na Tvé tělo chuť.
A přitom jsem tak strašně slabý zdržet se hříšné myšlenky,
Tvůj květ je totiž opojnější než hlt místní pálenky.
Autor Souzvuk, 24.07.2023
Přečteno 101x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak hodně sil;) ..líbí se mi*

25.07.2023 10:42:54 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí