PoetiK- Terapie

PoetiK- Terapie

Anotace: moje AletrEgo Viktor si dnes ku svátku vydal další skladbu, tak se s vámi podělím o pár řádků.


Viktor - Terapie

Pouštím si tenhle skvělej beat, a 10 let zpátky
se  ve mně probudila nostalgie,
Moje všední dny promění se na pátky,
prosím snaž se druhým lidem nezávidět,
Proč se ptají, proč je život kkrátký,
co tě neposílí, to tě přeci nezabije,
Vše co mi dali vracím jim na splátky,
protože kámoši jsou pro mě Terapie.

Žádný prázdný slova, ale tohle celý pravda je,
proces opakuji v cyklu, nechci si hrát na pravěk,
seděla tam v poli, měla moji bejsku na hlavě,
poznávala texty, celou Pašeráckou nazpaměť.
říkám všechno na rovinu, tak jak je
(abych na ně nezapomněl, myslím taky na pár svejch,
Standa, Mendy, Mechová Jeff, tak ve vzpomínkách zapátrej.

Víš kde máš hledat, kamkoli já pujdu,
tam Tě budu jako v hlavě oko hlídat,
Stačí mi zprávu předat, zakalíme, zabijem nudu,
zavolej už jenom pro ten případ,
Víš kde máš hledat, kamkoli já pujdu,
tam Tě budu jako v hlavě oko hlídat,
Všude najdeme se, klidně může šeptat,
Pro ty pravý jako Ty, víš že budu tady taky zítra.

https://www.youtube.com/watch?v=lAeQQOkypRM

Autor Poetik, 25.07.2023
Přečteno 76x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše nejlepší. Ano, kámoši jsou bezva terapie. Krásnou oslavu a mávám.

25.07.2023 11:01:40 | mkinka

Přesně, jak říkáš kamarádi mohou být dobrá terapie, ale také občas i pěkné utrpení :)
Tak teď si můžeš na odkazu poslechnout. :)
A děkuji :)

25.07.2023 11:07:59 | Poetik

Poslechnu si a ráda. Chápu a ještě jednou vše dobré.

25.07.2023 11:16:02 | mkinka

Děkuji a samozřejmě, že bude vše dobré :) Protože jak si to nastavíš, takový to máš :) :)

25.07.2023 11:35:52 | Poetik

Drž se a ať pomáhá Bůh.

25.07.2023 11:39:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí