Říkáš, že mě miluješ

Říkáš, že mě miluješ

Anotace: Básničkový deníček 2

Klíč k mému srdci vlastníš,

máš ho ve svém držení

od našeho prvního setkání

 

Dal jsi mi slib,

že do temnoty mne padnout nenecháš,

je to můj dávný nepřítel,

co se nade mnou vznáší

 

Potřebuji, aby Tvé světlo bylo mou hvězdou,

které na jasném nebi září

Tvá láska je jako plamen svíce,

který uvnitř Tebe hoří

a který nikdy nevyhasne

 

Říkáš, že mě miluješ

a já vím, že je to pravda pravdoucí

Autor Misha, 25.07.2023
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Žluťák, Psavec, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí