Miluji...

Miluji...

Anotace: napsáno 18.09.2016

Miluji Tvůj zářící úsměv, který mě zahřívá na srdci

Miluji naše krátké rozhovory, které mě hladí na duši

Miluji ty okamžiky, kdy můžeme být sami

Miluji to napětí, které panuje mezi námi

 

Miluji Tvé doteky, které mě nenechávají chladnou

Miluji ty pocity bezpečí, které u Tebe vždycky nacházím

Miluji ty vzpomínky, které na Tebe mám

Miluji Tvé rty, které mě něžně líbají

 

Miluji Tvé oči, když se na mě dívájí

Miluji Tvé srdce, když zrychleně buší

Miluji pohled na Tebe, když ke mně přicházíš

Miluji ty okamžiky, když mě tajně pozoruješ

 

Miluji Tvé ruce, které mě jako vánek pohladí

Miluji Tvé obejmutí, kde nalézám bezpečí

Miluji teplo Tvého těla, když mě zahřívá

Miluji Tvou náruč, kde se cítím být milována

 

Miluji Tvou peřinu, pod kterou se chci k Tobě tulit

Miluji ty situace, kdy se s Tebou můžu smát i brečet

Autor Misha, 26.07.2023
Přečteno 151x
Tipy 12
Poslední tipující: Anfádis, Marry31, zde.neck, Fialový metal, Špáďa, Psavec, Ze čtvrtého světa přicházím, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NEŠPUNTOVAL bych napětí veršů ucpávkou MILUJI TEBE. Uklidil bych raději slzy smíchu a pláče do kašny, kam si chodí tvůj milenec omývat tvář.

26.07.2023 21:53:30 | Ze čtvrtého světa přicházím

děkuji Ti za tip a za radu, děkuji, že jsi četl:-)

27.07.2023 04:33:38 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí