…stále pomalejší

…stále pomalejší

Anotace: T v ů j ú s m ě v . . .

…stále pomalejší

…ňesáb áksbara okaj etč es věmsú jůvT
Váš úsměv padá jako domino. . .
T v ů j ú s m ě v s e a n i m u j e p o d
m o ř e m . . .
Tvůj úsměv se vdechuje
jako oceán vdechuje vzdechy ryb…
Tvůj úsměv se jako úsměv můj rozpouští…
Tvůj úsměv když mě opouští
Tvůj úsměv smývá historii pouští…
Tvůj úsměvměv je zaseklá deska na nejlibozvučnějším místě…
Tvůj úsměv je z podrobené tisíciny směv - zbytek ódou větru…
Tisícina je hlasitější než tisíc ohluchlých uší…

Tvůj úsměv je jako chvilky před koncem směny…
Přečteno 126x
Tipy 10
Poslední tipující: paradoxy, zde.neck, šerý, mkinka, Fialový metal, Psavec, Žluťák, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře ty!:)

26.07.2023 21:53:00 | Žluťák

...No usmívám se....smívám se....vám se to povedlo......teda Tobě.....a závěr ryze z praxe....Ji./úsměv/

26.07.2023 21:48:25 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí