Co je láska?

Co je láska?

Anotace: Básničkový deníček 3

Láska je cit, co prolíná se s vášní,

láska je v duši klid,

přitom tak zvláštní

 

Láska je anděl, co má křídla

Láska je ďábel, co tváře střídá

Láska je prudký žár, co zasáhne Tvé srdce

Láska je ledový žal, co neodchází lehce

 

Láska je cit, pro který stojí žít

Láska je cesta, která Ti šeptá kam jít

Láska je růže, co Ti tak krásně voní

Láska je štěstí, které si každý chrání

 

Láska je Slunce, co Tě v srdci hřeje

Láska je pocit, který si každý moc přeje

Láska je nejcennější dar, který každý dostane

Láska je poklad, co se snadno ztrácí,

poté se těžko najde

 

Láska je mocná čarodějka,

svým kouzlem každého okouzlí

Láska je pevná jako skála,

co se nikdy nezřítí

 

Láska je křehká jako porcelán,

která se na milion kousků  rozbije

Láska je něžná jako květina,

rychle rozkvete, ale i zvadne

 

Láska je ostrá jako dýka,

tou ostrou stranou srdce zraní

Láska je sen, který chci s Tebou snít

Láska jsi Ty, s Tebou chci být

 

Láska je věc,

kterou nelze uchopit,

v našich srdcích tiše spí,

k životu ji probuďme,

do celého světa ji šiřme

Autor Misha, 27.07.2023
Přečteno 108x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Marry31, Emily Říhová, Psavec, zde.neck, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je všechno, co jsi zmínila
a přece je vždycky ta jedna jediná :)
Krásný den, Misho :)

27.07.2023 23:07:12 | Emily Říhová

děkuji za krásná slova, přesně jsi to vystihla,láska má mnoho podob, ale v životě je ta jedna jediná:-)

Krásný denTi také přeji Emily:-)

28.07.2023 05:09:04 | Misha

Děkuji :)

29.07.2023 22:03:48 | Emily Říhová

rádo se stalo:-)

30.07.2023 13:43:30 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí