Jsi...

Jsi...

Anotace: Básničkový deníček 3

Jsi jako kapka rosy na mé dlani,

jsi jako vánek, co fouknul mi na ni,

jsi jako slunce na mojí tváři,

jako ten vítr, co horkost mi sráží

 

Jsi jako moře, nebe i zem,

ta Tvá vůně je sladší než sen

Jsi jiskra zářiči,

láska v srdci hřející

 

Jsi magnetem v mém srdci,

který mě svou silou k Tobě přitahuje

Jsi ohněm v mém těle,

vášeň ve mně rozpaluje

 

Jsi deštěm, co mě smáčí,

všechen smutek i bolest odplaví

Jsi z filmů jako ten hrdina,

neustále mě zachraňuje

 

Jsi moje skála, o kterou se mohu opřít,

když to nejvíce potřebuji

Jsi báječný táta našich dětí,

kteří Tě mají moc rádi

 

Jsi moje vrba, které se pokaždé vyzpovídám,

se svým trápením se Ti vždycky svěřím

Jsi jako hudba, kterou si v duchu broukám,

vidím Tě ve všem, na co se s radostí koukám

 

Už jsi pro mě jako droga,

každý den Tě musím mít,

abych mohla šťastná být!

Autor Misha, 28.07.2023
Přečteno 135x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Psavec, Marry31, Anfádis, Žluťák, zde.neck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí