Obopni ma

Obopni ma

Anotace: -

Obopni ma,
tŕňom vlastnej krvi,
pulzuj prameňom živej vody,
kráčaj belasou oblohu
Nazbieraj vrece plné hviezd
a bozky miesto ruží.

Poď teda obopni ma,
ako more rieku
a hľadaj vo mne ihlu stratenú.
Máš u mňa plnú náruč lásky
i keď pri mne nie si,
keď spomeniem si na ženu.
Autor IronDodo, 29.07.2023
Přečteno 69x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí