Lásce

Lásce

Anotace: Mezi řádky 2023

Počítám na jedné dlani,
kolikrát jsme se milovali.
Ornamentem v básni.

Třikrát.
Čekali jsme na sebe.
Ach, hvězdné nebe.
Rajská zahrado.
Rozechvělé poupě.
Miluji Tě.

Pojď po špičkách tam,
kde se rodí hvězdy
naší velké lásky.

Zpívejme naše jména
a stačí úsměv sladký.
Spolu máme život věčný.

Už se dotkni
v záchvatu těšení.
Jsi nejlepší
a máš trpělivost,
co nemá trny.

Prosím, už začni.
Předehra šílí Mléčnou dráhou.
Ty jsi hvězdou
a svítíš Edenem.
Dotykem ve snění spolu
milujeme se nahoru i dolů.

Ach.

Ticho i slast.


Několikrát.
Autor mkinka, 02.08.2023
Přečteno 145x
Tipy 16
Poslední tipující: Kan, Stanislav32, Jan Kacíř, BArBArKO, paradoxy, zde.neck, Ondra, Psavec, Bufik, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné a krásně procítěné, milá Jituško ;)

Měj se úchvatně stále*

02.08.2023 19:55:36 | Ondra

Jsem ráda, že oslovila. Přeji klidný večer, Ondro.

02.08.2023 20:20:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí