Srdce na dlani

Srdce na dlani

Anotace: ...

Protiklady se přitahují, chemie funguje,

když se na Tebe podívám

Jsme dva proti póly,

kteří se navzájem spojily,

už se nikdy nerozdělí

 

Nikdy tento krásný cit nezmizí,

nikdo ho nezničí

Všechny tyto emoce a city,

z hlubin mého nitra pocházejí

 

Pohnula bych nebem i zemí,

jen proto, abych byla s Tebou

Dovol, aby nás tento bouřlivý vánek vynesl výš,

kde nebudeme na nic myslet

 

Žádné zábrany nemáme,

za svou lásku se nestydíme

Láska ve Tvých očích jasným světlem září,

Tvůj dech se na mé kůži odrazí

 

Jen mě vezmi pod svá ochranná křídla,

kde je moje láska v bezpečí

Mé srdce je v plamenech,

k Tobě silnou láskou vzplanulo

 

Svoje srdce na dlani jsem Ti dala,

pro Tebe jsem ho otevřela

Chci, abys věděl, že hluboko uvnitř mě,

čistá láska se nachází

 

Přeji si, aby naše láska nikdy neskončila,

protože si nepřeji, aby se znovu mé srdce zlomilo,

kdyby byl konec už bych to neusnesla

Autor Misha, 11.08.2023
Přečteno 113x
Tipy 6
Poslední tipující: Žluťák, Anfádis, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli jste si souzeni pak budete spolu navěky

13.08.2023 20:23:52 | sarka

děkuji Ti moc, jsme si souzeni, protože už jsme toho spolu prožili dost a ušli jsme na společné cestě životem pořádný kus

13.08.2023 21:57:48 | Misha

Misho:
Pokud jsi ta, co pohnout nebem i zemí dokáže,
pak se mi líbí, kolik je v tobě, ženo, kuráže.

11.08.2023 21:26:01 | cappuccinogirl

to by ses divila, kolik je ve mně kuráže, jinak děkuji Ti za zastavení a komentář

12.08.2023 14:02:19 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí