Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ....

Na nebi hvězdy už svítí,
a mě se hlavou myšlenky mísí.
Jaké by bylo s tebou strávit tuhle temnou noc,
aby se nám líbila obou hrozně moc.
Chtěla bych vedle tvého tělíčka býti,
abych tvé teplo mohla cítit,
cítit a slyšet tlukot tvého srdíčka.
A hladit tvá krásná prsíčka.
Políbit tě na bříško,
A říct ti miluji tě mé zlatíčko.
Pak bych ti chtěla popřát,
Krásnou dobrou noc.
Autor Terík, 29.03.2007
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná.

29.03.2007 23:00:00 | Ivčulína

Je vážně nádherná:).

29.03.2007 10:34:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí