Klíče máš pořád,

Klíče máš pořád,

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~~

...........................
Můj milý si myslel
že je jediný
co pozná celý širý svět
nebyl však přesný
jako hodiny
chodil sem a tam
a občas i zpět.
Včera jsem mu řekla
kufry máš u dveří
zdá se že tomu nevěří?
Nakonec odchází
já sama jsem zůstala.
Tak trochu smutná.
Ale nebrečela.
Vydržím.
Nevím.

Totiž...
Mám tu jeho kravatu
klobouk i košili
plnící pero
i milostné dopisy,
tu tvoji vodu po holení
tu jsem už vylila
a zbytek tvého koňaku
máš pravdu...
ten jsem zvečera vypila.
Druhý den mi kurýr
donesl snad od tebe kytici
a ptá se
tady mi to podepíšete?
Kytici do vázy dám
pak stojím u okna a...asi
na tebe čekám.

Klíče máš pořád,
můžeš dál
ale já vím,ty jsi se už bál.

~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 12.08.2023
Přečteno 156x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jenommarie, Bufik, mkinka, zde.neck, Žluťák, šerý, IronDodo, Marťas9, Marten, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr.

13.08.2023 20:15:55 | mkinka

Ještě doplňuji vystihla jsi duši rozpolcenosti vztahu. Poslední řádka klíče máš - mluví za všechno, že ještě v duši není úplně konec.

13.08.2023 20:18:47 | mkinka

Nádherný....moc pěkně napsané

13.08.2023 20:14:59 | sarka

Pěkný příběh o partnerské rozpolcenosti vztahu. Tohle píše život sám*

13.08.2023 00:11:25 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí