Jen Tě žádám

Jen Tě žádám

Anotace: ...

Pamatuji si spoustu nocí,

kdy jsem byla sama a opuštěná

Jednu, kdy jsem své síly přepínala,

abych v tom chladném světě existovat dokázala

 

Svému srdci jsem řekla,

že čas všechny rány zhojí,

vše zlé, co se mi přihodilo, přebolí

Se slzami se nemohu blýskat,

někdy se za ně stydím

 

Svou lásku k Tobě posílám,

s lehkostí ji ode mne přijímáš

Tvá láska se ve Tvém srdci skrývá,

ty ji přede mnou schováváš

 

Jen Tě žádám,

na svobodu ji pusť,

protože si to velmi zaslouží

 

Autor Misha, 12.08.2023
Přečteno 95x
Tipy 10
Poslední tipující: Bufik, sarka, Žluťák, IronDodo, Anfádis, Dejvis, Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí