Život bez Tebe

Život bez Tebe

Anotace: ...

Kdyby měl někdy přijít den,

kdy láska, kterou jsme našli,

najednou zmizela,

mé srdce by se zlomilo

 

Vyšlu modlitbu, aby naše láska nezemřela,

protože bez Tvé lásky žít nedokážu

Život bez Tebe by byl prázdný,

zároveň i opuštěný

 

Hraješ hru podle ubohých pravidel,

ale sám sebe klameš

Kdo bude vítěz a kdo poražený,

nikdo z nás netuší

 

Tvrdíš, že je vše v pořádku,

ve Tvých očích se bolest odráží

Prosím, svěř mi svá trápení,

věř, že se Ti uleví

 

Život bez Tebe si nedokážu představit,

protože už bych jiného nehledala

Takový jako jsi ty bych nikdy nepotkala,

stejně jako Tebe milovat bych ho nedokázala

Autor Misha, 12.08.2023
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: zde.neck, MatyhoZmaty, Žluťák, Psavec, Anfádis, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je hezká, ale být na někom závislý není láska

13.08.2023 20:11:20 | sarka

souhlasím s Tebou, ale nejsem na něm závislá, je to myšleno úplně jinak

13.08.2023 21:59:44 | Misha

..v týhle hře není vítěz a poražený...jen dva vítězové nebo dva poražení...

12.08.2023 22:54:19 | Marten

máš pravdu, Martene, souhlasím s Tebou, v týhle hře není jasný vítěz ani poražený...

13.08.2023 05:41:59 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí