Čaroděj

Čaroděj

Anotace: ...

Jako čaroděj mávne kouzelnou hůlkou,

tak ty jsi mě očaroval svou láskou

Tak jak slunce zahání noc,

láska Tvá má kouzelnou moc

 

Jako čaroděj namíchá kouzelný lektvar lásky,

ty jsi mi ho vypít dal

Jako čaroděj kouzlo vysloví,

ty jsi mi do srdce lásku přičaroval

 

Jako čaroděj magii používá,

aby láska Tvá v srdci byla trvalá

Jako čaroděj svá kouzla ovládá,

správným směrem je posílá

 

Láska samotná je mocný čaroděj,

do našich srdcí se vkrádá jako zloděj

Autor Misha, 13.08.2023
Přečteno 114x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Fialový metal, Bufik, Kan, Anfádis, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji Ti moc, jsem ráda, že se líbí:-)

13.08.2023 22:28:06 | Misha

Pěkná, Míšo:-*

13.08.2023 22:25:10 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí