Život plný úsměvů

Život plný úsměvů

Anotace: ...

Vesmír se třpytí, hvězdy září,

v noci se nám sny splňují

Na obloze se měsíc směje,

všechny starosti odplouvají

 

Vítr do vlasů tiše se plíží,

Tvého obličeje se dotýká

Všechny myšlenky rozptyluje,

Klid a radost do mého života přináší

 

Píseň lásky a štěstí zpívejme

vlnou radosti se unášet nechme

Na všechny starosti a trápení zapomeňme,

vždyť život je krásný

 

Tak slunce, hvězdy i měsíc vzývejme,

ať lásku a světlo do širého světa posílají

Ať život je plný úsměvů

a nadherných okamžiků

Autor Misha, 18.08.2023
Přečteno 67x
Tipy 5
Poslední tipující: Kan, IronDodo, Dejvis, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beru to jako poselství... doletělo ke mně a jooo - hodlám se jím řídit, Misho :-)

18.08.2023 13:17:45 | cappuccinogirl

jsem ráda, že se líbí a že to poselství k Tobě doletělo, svým komentářem jsi mě potěšila:-)

18.08.2023 17:09:27 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí