Jsi dívka

Jsi dívka

Anotace: Tak tak, když byla inspirace:-)

Jsi dívka s tváří anděla,

Srdce bez lásky jsi dát nechtěla,

Jen tomu, kdo by tvým princem byl,

A tebe svými slovy velebil.

 

Jsi dívka, se zlatými vlásky,

Chtěl bych být hoden tvojí lásky,

Abys byla princeznou mojí,

Kdy se naše srdce v jedno spojí.

 

Jsi dívka s úsměvem nekonečna,

Zlými stíny doufám nedotčena,

Chyť mou ruku a drž se pevně,

Zavři oči, neboj, povede tě.

 

Jsi dívka s modrou jiskrou v očích,

Při tvém pohledu svět se rychle točí,

Nehledáš slávu, peníze, ani moc,

Pomůžeš při volání o pomoc.

 

Jsi dívka s nosem jako knoflíček,

Složím o tobě knihu písniček,

Být s tebou a společně snít,

Ladit struny a něžnost chtít.

 

Jsi dívka s půvabnými rty,

Jež tě vyvedou z každé tmy,

Sladký polibek od tebe mě okouzlil,

Možná jsem si ale moc dovolil.

 

Jsi dívka, princezna, anděl,

To jsem ve svých očích viděl,

Jsi krásná a moc ti to sluší,

Možná, že tvé srdce to již tuší,

Že to mé u tvého tiše buší…

Autor o3_gambit, 18.08.2023
Přečteno 118x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, IronDodo, mkinka, MatyhoZmaty, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná holka, drž se jí... a líbej... určitě bude nejen krásná, ale i sladká... jako mý cappuccino... :-)

18.08.2023 16:02:12 | cappuccinogirl

Ano, krásná vzpomínka:-)

15.09.2023 10:53:40 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí